top of page

anneliesgeraets

transformative coach & mediator

HALLO! IK BEN ANNELIES,


Als kind kende ik een niet zo gelukkige tijd. Het positieve gevolg daarvan was dat ik van jongs af aan enorm gefascineerd was door mensen en relaties en ervan droomde om ooit kinderen in mijn situatie te helpen. Toch besloot ik om talen te gaan studeren. Het bloed kruipt evenwel waar het niet gaan kan en dus vervolmaakte ik later alsnog een opleiding tot gesprekstherapeut en erkend bemiddelaar in familiezaken. Eigenlijk ben ik daarna nooit meer gestopt met het volgen van opleidingen, workshops, bijscholingen, enzovoort, waardoor mijn rugzak nu rijk gevuld is en ik ieder traject kan starten met een open geest, zonder mij te moeten vastpinnen op één theorie of model om alles te verklaren en/of op te lossen. Zoals je kan zien in mijn lijst van opleidingen, ben ik heel leergierig :-).

 

In de loop van de jaren kwamen er verschillende denkkaders, theorieën en technieken voorbij die mij veel hebben bijgebracht. Tijdens de Corona lockdown kwam Michael Neill en Transformative Coaching op mijn pad, en vielen alle puzzelstukjes in één keer op hun plaats. Ik ben inmiddels stevig gegrond in drie eenvoudige principes over de menselijke ervaring, een krachtige shortcut naar geluk en innerlijke rust. De impact ervan op mijn leven is groot: ondanks een aantal pittige gezondheidsuitdagingen en beproevingen ervaar ik een ongekende innerlijke rust en zelfverzekerdheid. Nooit eerder had ik mijn doel helderder voor ogen. Het lijkt wel of er een vat van creativiteit is opengetrokken en ik voel een enorme drive om de inzichten die ik kreeg te delen met de wereld.

Naast mijn kennis en kunde groeide in de loop van de jaren ook mijn passie voor bemiddelen, mijn fascinatie voor mensen en relaties en mijn expertise met betrekking tot scheiden en het welzijn van kinderen in scheidingssituaties. Of je nu beroep doet op mij als bemiddelaar of als coach, ik vind het altijd weer een voorrecht om op pad te mogen gaan met (groot)ouders en kinderen voor, tijdens en na een scheiding.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten voor een kennismakingsgesprek en om mijn inzichten en expertise met jou te delen zodat ook jij vrijheid en welbevinden kan ervaren, ongeacht je omstandigheden, je persoonlijkheid of je geschiedenis.

'compagnon de route' in gesprekken over het leven.

gesprekken die verbinden, die raken, wakker maken

en die je helpen om het beste uit jezelf en je relaties te halen

Ik ben geen leraar, gewoon een medereiziger aan wie je de weg vroeg. Ik wees vooruit - vooruit op mijzelf zowel als op jou.

GEORGE BERNARD SHAW

bottom of page