top of page

anneliesgeraets

transformative coach & mediator

De hemel is geen plaats. De hemel is een staat van bewustzijn.

wat cliënten zeggen

Lieve Annelies, jij hebt me leren zien wie ik echt ben. Dankzij de vele inzichten die ik kreeg sta ik nu liefdevoller in mijn relatie en steviger in het leven. Ergens, en cours de route, heb je me ook geleerd om me goed in mijn vel te voelen als plusouder. Dat loopt nog niet altijd van een leien dakje, maar ik weet dat ik altijd bij jou terecht kan wanneer ik 'ontspoor'. Dank je wel, Annelies, ik ben blij dat jij op mijn pad kwam.

Lieve G.
Landen, België

Ik weet niet hoe je dit doet. Het moet toch ontzettend zwaar zijn om met al die spanning en verdriet om te gaan. De bemiddeling heeft echt wonderen gedaan voor ons. Eindelijk is het ons gelukt om alles op tafel te leggen zonder ruzie. Ik voel me echt gehoord en begrijp D. nu ook beter. Wat een mooi beroep heb jij!

Barbara S.
Haasrode, België

Annelies is een geweldige coach en onze gesprekken zijn voor mij wonderbaarlijk inzichtgevend geweest. Ze is heel warm, aanwezig en ademt een rustige zelfverzekerdheid uit. We hebben ook veel gelachen! Welk onderwerp ik ook ter sprake breng, het lijkt alsof ze me altijd precies de juiste vragen stelt om me aan het denken te zetten en frisse nieuwe ideeën te laten opkomen. Ik heb een paar transformerende ervaringen gehad in onze tijd samen, en ik kijk uit naar meer. Dank je, Annelies!

Johannes Metzler

Berlin, Germany

Lieve Annelies, met jou werken is zo'n zegen geweest. Jouw warmte en rustige zorg hebben het voor mij veilig gemaakt om me open te stellen voor het exploreren van de meest intieme aspecten van mijn leven, zoals seksualiteit en relaties. Ik geniet van de bewegingsvrijheid en het gemak dat ik voel als gevolg van onze gesprekken. Dank je wel!

Joan Annika Vellsted

Taastrup, Denmark

AANBOD

Wanneer je anders naar de dingen kijkt, worden de dingen waar je naar kijkt anders.

IK BEN ER VOOR JE!

Je staat er niet alleen voor. Heb je nood aan een luisterend oor, steun of advies, neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

De geest is als een parachute.

Hij werkt niet als hij niet open is.

FRANK ZAPPA

WELKOM!

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn wereld zodat je een idee krijgt van wie ik ben en waar ik mee bezig ben. Ik zie mezelf als mens onder mensen, niks menselijks is mij vreemd. Ik hou ervan om de menselijke natuur te exploreren en mijn inzichten te delen met de wereld en vind het een voorrecht om in al mijn menselijkheid een stukje mee te mogen lopen in het leven van anderen. 

Met de informatie op deze website hoop ik je te kunnen inspireren, ondersteunen, geruststellen, prikkelen,... en vooral de drempel te verlagen om hulp te vragen wanneer je daar nood aan hebt. Ik wens je toe dat je mag ervaren hoe het voelt om iemand aan je zijde te hebben die je helpt om het beste uit jezelf te halen, wat de omstandigheden ook zijn.

Fijne exploratie! Mochten er vragen of suggesties in je opkomen, neem dan gerust contact op.

bottom of page